Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (4.05 secunde)
In adresa prefectului se specifica faptul ca in cazul in care datele solicitate nu vor fi transmise in termen legal "ne vom adresa instantei de contecios administrativ pentru a se pronunta cu privire la legalitatea alegerii vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati conform Hotaririi nr. ... "In legatura cu adresa dumneavoastra nr.
Cum era de asteptat, luand in calcul situatia in care se afla organizatia judeteana a PNL, prin prisma faptului ca partidul se gaseste, azi, la guvenare, la alegerile de sambata au participat un numar masiv de delegati, si anume 285, la care se adauga o lista destul de lunga cu invitati.
Alin Macsim) Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media. ... Iar populatia cu cel mai ridicat risc e reprezentata in absolut de copii si de femei.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat in sedinta de ieri a Biroului Permanent, cu sase voturi "pentru" si patru "impotriva", retrimiterea cererii de perchezitie a imobilelor din Zambaccian si Cornu ale lui Adrian Nastase (foto) ministrului Justitiei, Monica Macovei.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Exista in 1992 la Odessa o Societate Culturala Romaneasca Luceafarul care edita si un saptamanal cu acelasi nume condus de Vadim Bacinschi.
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
"Ancheta, efectuata de catre ofiterii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea impreuna cu procurori ai Parchetului de pe langa Tribunal, a fost demarata in urma unui act de constatare privind mai multe taieri in unitati amenajistice, cercetandu-se si eventuala implicare a sefului Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Daca va fi adoptat, el recomanda aplicarea sanctiunii de avertisment pentru Norica Nicolai, in baza articolului 53, alin. 1, lit.
Cu aceasta ocazie a avut loc o dezbatere cu participarea unor reputati specialisti:
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
Aici este clar mana unei conspiratii dintre serviciile secrete romanesti, care oricum sunt sub control extern, plus servicii secrete straine, corporatii multinationale care sponsorizeaza si dau masa de manevra dimpreuna cu activul de partid al partidelor johanniste, plus o droaie de fute-vant, care au simtit ca este ora lor astrala.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Desigur, a se descurca fara un barbat nu e acelasi lucru cu a trai fara iubire. ... Pentru ea, a face un lucru cu mana e cel mai rapid mod de a-l duce la bun sfarsit. ... Apropie-te cu multa precautie de o fata din Berbec.
Transportul inter si intrajudetean nu se va mai putea face cu microbuze, ci numai cu autobuze de cel putin 100.000 de euro bucata. ... "Programul de transport care se va realiza pentru perioada 2008-2011 va cuprinde numai autobuze, conform art.34, alin.
In urma cu mai bine de o luna mai multe persoane din comuna Fundeni declansau procedurile de stringere de semnaturi pentru a solicita administratiei centrale organizarea unui referendum pentru schimbarea primarului Iosif Mititelu. ... 215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare. ... 73 alin.
Prefectul judetului Cluj, Alin Tise, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca acest proiect pilot ar putea fi experimentat in judet pe o perioada de cinci ani.
google-analytics.com